Monday, October 22, 2012

ape pun tak boleh.. :)


Assalamualaikum..
:)

ha lama tak bagi salam kat orang..
:-p

lama tak berupdate blog mama ni..
malas pun ye jugek
sibuk pun ye jugek..
badan penat pun ye jugek..

semenjak dua menjak dh ada anak 3 ni, mama malas nk mengadap laptop nk mengupdate blog.. tok cukop tido wehhhh ada anok kecik ni.. masa dia tido siang ,time tu la mama join tido skali.. huahua.. kalau  tak tido skali alamatnye PITAMMMM... hadoiiii
yang kecik ni bila start pukol 1 pagi je dia mula bejaga.. bagi susu tak tido gak.. klu tido pun tido2 ayam.. jap kang jaga.. borak sorang2.. pastu kang berak.. lap la berak si kecik ni jap.. pastu nk susu plak.. tido lena nye tak jugakkkkkk..  abih camne mama x tido siang.. ngantuk x leh nk di tahan2... dapat tido je syooorrrga... hkhik  ;-p

satu lagi malas nk uddate blog sebab gambo nye dari handpon xleh nk di transfer kan ke laptop.. ate nye mama idok ler suka klu nk becerita klu xde gambo nye.. haaa gitu... mama tak reti camne nk buat.. nanti la suroh Pakandak yg ajo kan.. hehehe.. mama ni guna S2.. guna takat nk helo helo je.. pas tu sms.. pastu amik gambo... berFB n baca blog org tu pandai la... yg lain malas nk godek2.. last2 time transfer gambo tak reti.. klu handpon lama Nokia mama senang sgt nk transfer.. yg S2 ni hape ke susoh nye..

eh ada satu lagi sebab x berupdate blog yer.. laptop mama rosak. ni mama guna papa punye sbb harini papa gi Segamat.. mama mintak pinjam.. hehee.. nila yg jadi terupdate ni...

tula x best nye la tak leh nk letak gambo baru2 ni.. yg penting gambo baby baru ni.. emmmmm  x best x best..

takpe mama letak gambo yg ada dlm laptop ni je la erk..


haa ni gambo yg super duper lama tahun 2010.. kakak kecik lagi masa ni.. baru 3 bulan.. opsss skrg Cik Nur Nisa Qiasatina dh panggil kakak yer.. bukan lagi adik.. sbb n3 yg last update tu mama panggil kakak ni adik lagi.. pasni adik adalah baby baru ok.. nti dh pandai transfer gamba mama update pasal adik Ezry.. hikhik..

okla tu je kot nk membebel hari ni..
nanti2 la plak yek...

babai..
:)





2 comments:

DilaZain said...

weiii...lama x hupdate blog...bersawang dahnih..nnti update gambar baby baru tau....

nice n pretty mama said...

hehe.. letih buang sawang..