Thursday, April 21, 2011

gamba raye kite ~ 2009..


saje nak letak gamba lama ni... gamba raye tahun 2009 ni.. sebabnye:

~ kite xde ambik gamba untuk simpanan mama..
tumpang2 kamera org je... gamba ni pun mama ambik kat tipon makteh... mama tgh sarat ke adik masa ni.. 8 bulan dah rasenye.. x larat nkt bawak badan.. gemoksss ngat... hehehe

~ ni je la satu2 nye gambar mama masa ngandung yg ade..
time2 sarat la... mama malas nak ambik gamba time2 last ngandung ni.. malas nk tgk badan yg amat kembang ni.. hikhik... org tgk gamba mama pun dok gelak.. mama tau okeh!

kite raya pada...19. 9 . 2009...  rasanye la.. ;-D

papa tgh dok kira duit raya ngan Angah anak Makteh...

 Sedondon biru kite tahun ni..
tp nye.. sedondon la gak ngan keluarga Makteh nye..
kebetulan...
alahai abang.. 4 tahun masa ni.. windu kat abang masa ni..
4 tahun x banyak perangai lagi... manje x hingat!
hehehe.. weh papa malu la sgt nk begamba.. kununnnnn!!

 hehehe,,, lebar nye mama.. hakhak

muahmuah... cantik nye mama... solid u..
;-p 

ha kan sedondon ngan kelurga Makteh... ;-D


mama rasa mcm baru lagi mama ngandung ke adik nisa ni... tup2 dh besar dh adik ni... kejap jer...

suka mama ade gamba kenangan ngandung ke adik.. masa ngandung ke abang sekeping pun xde... ;-(


p/s: De, Na.... bile nye nak gi beli baju raye ni.. jom le weh...


2 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

LINA said...

Xde maknanya weh sy beli baju raya tahun ni..ntah dan braya ke x,mintk2 dan le