Sunday, January 2, 2011

mama menge 'pow' wan...

hari ke-9.. 24.12.10 Jumaat

kahkah... hari ni wan belanja kite kt pasar malam

wan cakap ape nak beli.. beli je..

wan cakap nak upah mama tolong kemas bilik.. ;-)

hehe.. ape yg ade kt pasar malam?

silap tempat ni mama bawak wan... kehkeh...

xde la ... mama tolong ngemas, sbb mama sayang sgt kat wan...

x nak ape2 upah pun... lagi pn kederat mama je yg mama bleh bagi wan..

"duit" .. mama x keje... tp ade la brg2 murah yg mama penah bagi kat wan... :-(

"masa".. mama jarang dpt balik kampung... dua bulan skali kot..
kalau windu ngat  kat wan mama begayut ngan wan tiap2 hari..
slalu nye mama tpn wan selang sari je...
wan cakap kalau windu kat die.. tipon je.. die faham..
jangan sampai nak gaduh dgn papa hanye sbb nak balik kampong... ;-(
wan tau papa sibuukkk orgnye.. keje kuat..
balik keje.. nak mama sediakan makanan...
wan paham keadaan mama n papa.... tankiu tankiu
tu la wan... mak mama.. cayang sangat.. muahmuah.. ;-D
waaaaaa,.. huhuk.. shedih plak ingat kt wan.. tgh buat ape yerk..

"kederat" .. ni je la yg wan bleh ingat kat mama kot...
kalau tgk hasil keje mama.. mesti kat hati wan tersebut nama mama..
bukan mama saje reka ayat ni.. wan penah borak2 ngan mama cam tu...
mama kalau borak ngan wan mesti .. " deep inside ur heart" nye.. kikikik

aik.. jauh dah mama melalut ni.. dari pasar malam ke bab sayu nih...

mama ingat mmg nak ambik gambar abang dlm psr malam..

tp x larat weh mama.. dukong adik.. adik xmboh dok diam.. adessss

mengelupur nak turun... adesss...

ni je la yang ado...
gambar mula2 sampai.. jadi le wat kenangan..

ape erk yang mama pow wan.. xde mende la...

kite beli makanan utk makan malam je...

rasa nye abang yang pow wan.. beli toys abang n adik...

nampak x dlm gambar tu.. khemah belah kanan ade gantung bola2 tu..
kt situ la beli toys abang n adik..

haaa.. hari ni la mama beli udang galah yang mama cooking aritu..
udang galah ni mama x pow wan pun.. x sampai hati...
kikikik... x sampai hati ke malu2 kucing... rasa yang mane?? ;-p

lusa kan kite dah balik kuantan.. ( ahad.. 26.12.10 )

hari ni pas keje mokde terus balik rumah wan..

esok kan cuti x'mas.. abang dah hapi2...

mulut dah start bising bila mokde nak sampai dr pagi td...

kite xde xtvt sgt , dok berehat je rasanye hari ni...

tghari tu wan gi tolong orang nak kenduri..
ptg baru balik.. terus gi psr mlm...

p/s: masa mama tulis n3 ni... papa bawak abang gi gunting rambut,.. esok dah nk gi skol... mama nak tpn wan jap... nak kacau wan.. ;-).. jap lagi kite nak kuar town...



No comments: